HIljalleen olo alkaa olla taas "normaali". Kävin perjantaina tallilla siivoilemassa karsinoita sen minkä jaksoin, ja sain sen avulla kropan rentoutumaan. Ylikierrokset helpottivat. Tosin nyt ollaan päinvastaisessa, väsyttää ja olo on hutera. Sormet ja varpaat ovat ristissä, että tämä on vain perusmaanantai, eikä flunssa! Nimittäin toinen lapsista on kovassa flunssassa ja yski yön. Minä EN voi sairastua nyt. Sytojen jälkimainingit etenevät normaalisti, eli vatsa sekaisin, nenästä tulee verta ja silmissä näköhäiriöitä. Ihan kuin näkö olisi huonontunut monta pykälää, joutuu siristelemään, että näkee mitä kirjoittaa. Nyt jo tiedän, että tämäkin on ohimenevää, ja ymmärrän, miksi silmälasien vaihto hoitojen aikana kiellettiin. Tai no ei kielletty, mutta suositeltiin, ettei vaihda laseja koska sytot voivat tilapäisesti muuttaa näköä. Kynnet katkeilevat ja iho kuivuu. 

Kynsimuutoksia pyrittiin ennaltaehkäisemään kylmäkääreillä, mutta silti jokainen sytostaattikierros on jättänyt miun kynsiin valkoisen viivan. Kynnet näyttävät puun vuosirenkailta. Nyt sitten niiden viivojen kohdilta kynnet katkeilevat yksi kerrallaan, ja yritän hillitä katkeilua viilaamisella. Enimmäkseen ei onnistu. Ripset ovat kasvaneet takaisin, tukka on tosi paksu (ja näyttää tummemmalta kuin ennen). Näiden tippumista odotellessa... 

Päätin muuten töissä turvautua tänään taksiserviisiin, täällä on kamalan liukasta joten kävely on riski. Kuljen siis työmatkat junalla toiselle paikkakunnalla, ja normaalisti kävelen tai otan paikallisbussin täällä, mutta tänään taksi vie ja taksi tuo. Luksusta! Ja eipähän joudu keho liialle rasitukselle, ehkäisee tuota nenäverenvuotoa. Hehee. Kyllä laiska syyt keksii.