Minulla on älyttömän hyvä olo.Tietysti väsyttää välillä paljon, mutta muuten tuntuu, että alkaa olla taas energiaa tehdäkin jotain. Pitää jopa vähän mietiskellä, ettei tule tehtyä liikaa. Leikkaus on siis aikataulutetu 20.9., eli vajaan kahden viikon kuluttua. Toisaalta odotan innolla, toisaalta en odota. Vasen (eli se sairas) rinta poistetaan kokonaan ja vasen kainalo tyhjenetään, oikeaa rintaa pienennetään. Tämä siitä syystä, että olen melko hyvin varusteltu, ja jos oikea rinta jätetään entiselleen, saattaisin saada niska-hartia-seudun kipuja ja muuttua vinoksi. Keskusteltiin myös toisenkin rinnan kokopoistosta, mutta sitä ei lääkäri pitänyt tarpeellisena.

Sitten väliin valitusvirsi uudesta tietokoneesta. Ostin tässä syksyn aikana uuden läppärin, nettikaupasta. Muuten hyvä kone, mutta ei tarpeeksi herkkä näppäimistö. Kaksoiskirjaimet tuppaa jäämään yksittäisiksi! Murinaa ja nurinaa. Pitää muistaa tarkistaa jokaikinen sähköpostiosoite jos nimi on vaikka "Riitta", että siellä ei lue "Riita" tms. Omasta nimestä jää myös usein yksi konsonantti pois, ja nimi muuttuu kokonaan toiseksi. Ärrrrrrsyttää! Eli jos tässä tekstissä on kovasti kirjoitusvirheitä, niin vika on tietokoneen! Näitä pirun näppäimiä pitää painaa normaalia kovempaa.

Ja kello käy kovaa, mikä on tänään toinen ärsytyksen aihe. Puhelinpalaveria koko päivän, on pitänyt kytätä kelloa. Ja nyt on vielä neljältä yksi tapaaminen. Murh. 

Olosta vielä sellainen kommentti, että koko ajan on ähky olo. Ilmeisesti kulemma (prkl en korjaa noita puttuvia kirjaimia!) johtuu läkeistä ja menee aikanaan ohi. Tuntuu, että turvota koko ajan, ja myös närästys on kuvioissa. Nyt piti jo ottaa lääkettä sihenkin, vaikka sytoista on jo kaksi viikkoa. (Eikö muuten ole ärsyttävä puute koneessa, että nuo kirjaimet jää puuttumaan?)

No nyt on juostava sine tapamiseen. Kirjoitan taas jossain sopivassa välissä kun ehdin. Ajatuksia on kyllä paljonkin, mutta niiden kirjaamisen kanssa on siten niin ja näin.