Ainiin, unohdin tämän. Neljä vuotta sitten en juonut ollenkaan coca-colaa. Sitten esikoinen syntyi, ja piti jotenkin kestää hereillä. Ja kun en juo kahvia, aloin juoda kokista. Sitten lopetin kun tulin taas raskaaksi. Ja aloitin colan juomisen uudelleen kun kuopus syntyi ja taas piti pysyä hereillä ja olla "pirteä". Mutta nytpäs ei kokiksen juominen jäänytkään pois, vaan jatkoin ja jatkoin sen juomista. Suunnilleen yksi tölkillinen piristävää mustaa juomaa piti saada joka päivä.

Ja colan voiminhan minä olen selättänyt sytostaattien sivuvaikutuksetkin. Colaa on kulunut paaaaljon! Paitsi että lähes kolme viikkoa sitten (eli aika pian edellisten sytostaattien jälkeen) kokis alkoi tökkiä. Pahasti. Niin pahasti, että viimeistä juomaani 0,33 vetoista tölkkicolaa join kolmatta tuntia, enkä voinut juoda kaikkea. Se on ihan kamalaa ainetta! Niin pahaa ja ällöä, ettei tosikaan. En siis ole kohta kolmeen viikkoon juonut yhtään colaa.

Pari päivää sitten käytiin miehen kanssa Subissa, ja ajattelin kokeilla "ravintolacolaa". Sehän on kuitenkin vähän erilaista kuin tölkkicola. Join pari hörppyä, ja sitten jäi kesken. Ei vaan pysty. On niin kamalaa. Joten, olen korvannut cokiksen vissyvedellä. Ei ollenkaan huono juttu!

Minua varoitettiin tästä etukäteen, että näin voi käydä, sytostaatit tekee ihmetemppuja myös makuaistille. Siksi käskettiin välttää lempiruokia ja juomia, jos haluaa syödä ja juoda niitä myös sytojen loppumisen jälkeen. Pitää varmaan uskoa... =)